2de Heidelandrally

KALMTHOUT/KAPELLEN – “Dit is een blijver”, waren de woorden van een enthousiaste Paul Crepain, coördinator van de eerste Heidelandrally op 22 mei 2022. Een jaar later, wordt binnenkort de start gegeven voor de tweede editie en dit op zondag 14 mei.
Tijdens de Heidelandrally gaat het niet om de snelheid van de auto, maar om de oplettendheid en oplossingsgerichtheid van de deelnemers. Ook deze editie werd uitgezet door ervaren rallyrijders. De route zit vol uitdagingen die pas na het voltooien van de Rally geheel aan het licht zullen komen. Aan de Heidelandrally kan deelgenomen worden met een ‘gewone’ auto, een ‘super car’ of met een ‘classic car’.
Vertrek aan BMW garage Meeusen , Brasschaatsteenweg 318 – 2920 Kalmthout. Om 8 uur kan je aanschuiven aan het ontbijt. Briefing en vertrek voor een mooie tocht in Zeeuws-Vlaanderen. Aankomst aan Mastenhoeve, Kapelsestraat 254 te Kapellen omstreeks 17.30 uur met aansluiten barbecue en wordt het sponsorbedrag aan de vrijwilligers van het project U-TURN overhandigd.

Goed om weten!! Meer dan 50 rallyteams schreven zich in. Een groot aantal old-timers zal te bewonderen zijn bij start en aankomst.

Sociaal doel
De opbrengst van deze Heidelandrally gaat naar de organisatie U/TURN.U/TURN wil mensen met een beperking laten inzien dat een beperking geen beperking van het leven mag zijn. Ze doen dat door avontuurlijke tochten te organiseren in binnen- en buitenland. Begeleid door vrijwilligers (die hun reis zelf betalen) verleggen de deelnemers hun grenzen en doen ze ondanks hun beperking dingen die ze voorheen nooit voor mogelijk achtten. Elkaar helpen is de rode draad doorheen deze back-to-basics-ervaring. Doelstellingen van U/TURN zijn: acceptatie en revalidatie bevorderen op weg naar (her)integratie in de samenleving.Rotaryclub Antwerpen-Heideland steunt dit initiatief al langer. De U/TURN-coördinatoren zullen in de Mastenhoeve aanwezig zijn om de financiële steun in ontvangst te nemen.

Info: Werner Beyers – gsm  0496 27 55 15 – werner.beyers@telenet.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *