27ste blaaskapellenfestival De Stabroekse Muzikanten

Op zondag 6 november 2016 organiseren De Stabroekse Muzikanten hun 27ste blaaskapelllenfestival. Ook ditmaal mogen wij weer rekenen op de medewerking van enkele schitterende gastkapellen.
De deuren gaan open om 12.00 uur en om 12.45 uur openen de muzikanten van Die Edelweissbub’n uit het Nederlandse Hoogerheide onze festivalnamiddag. Zij worden om 14.15 uur afgelost door Die Mühleheide Musikanten uit Gilze (Nederland). Om 15.45 betreden De Stergalmers uit Wuustwezel het podium en zij wisselen om 17.15 met De Lustige Dorpsmuzikanten uit Zandhoven. Om 18.45 betreden de muzikanten van Benegrenska (de nieuwe kapel onder de leiding van Gerard Peeters) uit het Nederlandse Schijf en brede regio dan het podium, om onze festivalnamiddag af te sluiten.
Weet je op zondag 6 november  niet wat te doen, kom dan gerust naar ons festival, en geniet van blaaskapellenmuziek op topniveau.
Dit alles gaat door in Zalencomplex De Rosmolen, Kerkedam 8 te 2940 Stabroek. Wij hopen jullie te mogen begroeten op onze feestnamiddag, de inkom is gratis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder