25ste fietszoektocht Moedige Statietrappers op 4 augustus

De spaarmaatschappij “De Moedige Statietrappers” (de Volle Ton) uit Zandvliet zijn volop bezig met het samenstellen en de daarbij horende voorbereidingen van hun gekende jaarlijkse fietszoektocht die zal doorgaan op 4 augustus as. Dat deze gekend is te wijten aan de grote prijzenpot die men er kan winnen en er daarom jaarlijks om en bij de 250 deelnemers meedingen. Gewoonlijk zijn er meer dan 100 prijzen te verdelen waaronder een fiets als hoofdprijs. Er worden ook hogere prijzen voorzien voor de minder goed geplaatsten en is er een 2de fiets voor bv de 100ste plaats.
Zoals ze verleden jaar aankondigden zal hun 25ste editie op 4 augustus aanstaande een jubileum zoektocht worden met nog grotere prijzen. De verschillende plaatselijke handelaars geven hiervoor extra sponsering en kan de inschrijving op €3 per deelnemingsformulier gehouden worden en voor hun gekende zeer verzorgende BBQ kan je die dag tot 12 uur inschrijven voor €15. Zij blijven het zeggen dat dit een echt dorpsgebeuren is.
Om het spannend te houden vertellen De Moedige Statietrappers slagzinnetjes rond:
-Zijn op 4 augustus 4 fietsen te winnen? -Is elke 25ste prijs een speciale prijs? -Zal de laatste prijs een etentje zijn? -Is de 48ste plaats (4 augustus = 4/8) een gratis gelaatsverzorging? -Hebben de 2de, de 12de, de 22ste en 32ste plaats dezelfde waarde van aankoopbonnen?
-Zijn er meer dan 100 prijzen met minimum een waarde van €5?
Of hoe hebben ze hun prijzenpot voor dit jubileum gemaakt?
In elk geval is het waar dat er een “jubileumprijzenpot” zal zijn. Om het echt te weten en te geloven moet je op 4 augustus naar café De Volle Ton gaan. Om ze te winnen moet je je inschrijven tussen 9 en 12 uur en moet je antwoordformulier ten laatste om 19 uur afgegeven zijn. Voor de lekkere en puik verzorgde BBQ ‘s avonds moet je voor ‘s middags ingeschreven zijn.  Doen!
Volgend jaar bestaat deze spaarmaatschappij 85 jaar. Hebben ze dan weer iets speciaals in petto?

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *