25ste Autisme familie- wandeldag

PUTTE – Door de lockdown en een gans jaar van verschillende covid maatregelen viel bij heel veel mensen met autisme hun ganse structuur weg. Voor de organisatie “ Breek de Stilte”en vrijwilligers meer dan een drive om te starten met de voorbereiding van de familiewandeldag op zondag 5 september aan het Kasteel Ravenhof in Putte.
Ook dit jaar kan de organisatie rekenen op enkele bv’s zoals Ben Rottiers, Tuur de Weert, Hans De Munter en Katrien De Becker die drie km komen stappen voor autisme. Een dag met een boordevol podium van artiesten, springkastelen en grim waar vele kinderen met autisme een jaar lang naar uit kijken.

Kan je er die dag niet bij zijn dan kan je komen wandelen tot 30 augustus. (info: www.breekdestilte.be waar je de wandelingen kan downloaden). Zo kunnen er nog meer mensen stappen voor autisme en dit op de verschillende routes. Ze vergroten hiermee natuurlijk hun kans om de fiets te winnen De wandelbeleving 2021 zal afgesloten worden tijdens onze jaarlijkse wandeldag van zondag 5 september. Onder toezicht van de Bekende Vlamingen, artiesten en publiek zal hier om 18u de winnaar van de fiets bekend gemaakt worden.

Ontbijten
Je kan die dag ook ontbijten in het Ravenhof. Vanaf 10:00u tot 11:00u staat je tafeltje gedekt. Er is 1 koffie of thee, 1 fruitsap, 1 broodje met hesp of kaas, 1 koffiekoek en 1 fruityoghurt per persoon – een extra broodje kost € 1,50
Inschrijven kan op 03 665 35 17 of via e-mail info@breekdestilte.be. Betaling binnen voor 31/08/ 2021. Gelieve uw bedrag te storten op rekening BE73 7765 9045 4760 van vzw Breek de Stilte.

Praktisch
Vanaf 11u tot 18.u zijn er doorlopend optredens op ons podium:meer info www.breekdestilte.be
De geleide wandeling met BV’s: 14.00u = 3€. Hier gelden de maatregelen die op 1 september van kracht zullen zijn bij de groepssporten. We voorzien meerdere boswachters en we houden uit respect voor elkaar toch nodige afstand. Zowel binnen als buiten gelden de horecamaatregelen. Bij verplaatsingen binnen het kasteel en op het terras  blijft de mondmaskerplicht gelden. 

We vragen de bezoekers om elkaar een veilig gevoel  te willen geven. We houden afstand en gebruiken de handgel op plaatsen waar nodig. Er zullen ook verplichte routes zijn zowel op het terrein als in het kasteel.

Wij proberen samen met onze vrijwilligers, de gemeente, Politie Zone Noord en alle inspanningen van onze  bezoekers er een fijne dag van te maken.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *