Derde keer, goeie keer voor ‘Tussen zussen’ met extra matinee

Marleen Merckx komt voor de vijfde keer bij KAS met ‘Tussen Zussen’ © F Devolder

KAPELLEN – Met “Tussen Zussen” kon KAS zich geen betere seizoenstart bedenken: op 10 september brengen Marleen Merckx en Anne-Mieke Ruyten eindelijk hun voorstelling naar ‘t Kerkske te Kapellen.

Wegens de corona-maatregelen diende “Tussen Zussen” reeds tweemaal van de kalender gehaald te worden. En aangezien de voorstelling, op basis van de vandaag geldende corona-maatregelen, reeds lang uitverkocht is, werd besloten er een extra matinee aan toe te voegen om tegemoet te komen aan de grote vraag naar tickets.

“Tussen Zussen” is een indringende voorstelling over de moeizame relatie tussen twee zussen. Humor, herkenning en ontroering….. Isabel bezoekt haar zus Linda. De zussen zijn totaal verschillend. Linda is moeder van 3 kinderen en gelukkig getrouwd met een tandarts. Isabel is een talentvolle kunstenares met een voorkeur voor foute mannen. Het duurt niet lang of de strijdbijl wordt liefdevol opgegraven en ze hervallen in hun kinderachtige typische zussen gekibbel waar verleden en heden cruciaal blijken te zijn. Blijven ze steken in het verleden, of zijn ze in staat hun leven een andere wending te geven? Blijkt dan ook nog dat Isabel met een bepaalde missie naar haar zus is gekomen … Met Marleen Merckx en Anne-Mieke Ruyten in een regie van Els Olaerts

De voorstellingen gaan door op vrijdag 10 september om 20.20 u – extra matinee om 14:30 u in ’t Kerkske , Kapelsestraat 182 te Kapellen. (ruime parking)

Info en tickets: www.kasattenhoven.be

Wij mogen van KAS 2 duotickets wegschenken aan onze lezers voor de voor de matineevoorstelling. Stuur een mailtje naar redactie@publipolder.be voor 3 september 2019. Veel geluk!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder