22ste Hagelkruisfeesten gaan voor een jaar de koelkast in


EKEREN – De Wijkwerking Hagelkruis schrapt de 22ste Hagelkruisfeesten van de agenda. De laatste zondag van juni, 28/6, zal het dan ook muisstil zijn in deze populaire Ekerse volkswijk.
Jammer want de hele organisatie stond in de startblokken toen het coronavirus wild om zich heen begon te trappen.
Deze editie beloofde weer een topeditie te worden. Met de gratis kindermolen, het free-podium, het Hagelkruisfeestbier, de muziekanimatie, de vele pannenkoeken en de grote rommelmarkt kon enkel het weer roet in het eten komen gooien.
Website en Facebook-pagina waren al aangepast, de nodige afspraken waren gemaakt, de flyers, brieven en affiches waren drukklaar maar Covid-19 besliste anders.
Nieuw was dat dit jaar de rommelmarkt zou uitbreiden met de Van de Wouwerstraat zodat er vlot 250 standhouders op de rommelmarkt een plekje konden vinden.
De wijkwerking en de bewoners van deze straat zagen dit al helemaal zitten maar zullen hun plannen minstens een jaartje moeten opbergen.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder