10.000 stappen in Stabroek!


ELKE STAP TELT! STAP JE MEE?

STABROEK/HOEVENEN/PUTTE – Sportdienst Stabroek en Logo Antwerpen lanceerden eind vorige jaar de eerste, van in totaal 5, nieuwe wandelingen. De wandeling Stabroek, toertje door ons centrum, bestaat uit een kleine lus (2,8km of 4.000 stappen) en een grote lus (3,7 km of 5.300 stappen). Deze wandeling helpt je op weg om je dagelijkse 10.000 stappen te behalen.

Ontdek de wandeling nu en scan onderweg de verschillende QR-codes voor extra gezondheidstips! Via deze QR-codes worden o.a. campagnes zoals Tournée Minérale en het onderzoek naar baarmoederhalskanker en dikke darm kanker in de kijker gezet!

Ben je niet zo vlot met het scannen van QR-codes? Je kan de afgeprinte tips en route terugvinden aan het onthaal van het sociaal huis, gemeentehuis en beide bibs!

In 2022 worden de andere 4 wandelingen, gelegen in Hoevenen, Stabroek en Putte, gelanceerd. Ook de talrijke straatnaamborden, die aangeven hoeveel stappen een straat is, zullen dan opnieuw in het straatbeeld verschijnen. Je zag ze misschien hier en daar al eens hangen, maar na de doorstroom van storm Aurore, werd deze namelijk allemaal vernield.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.