Zorgbedrijf Antwerpen breidt aanbod in Berendrecht uit en zoekt 10 medewerkers voor poetshulp

Zorgbedrijf Antwerpen breidt zijn aanbod in Berendrecht uit met een dagverzorgingscentrum en 37 extra serviceflats/assistentiewoningen aan de Bosstraat. Zo komt Zorgbedrijf Antwerpen tegemoet aan de wens van senioren om langer thuis te blijven wonen. Dat blijkt ook uit de groeiende vraag naar poetshulp: Zorgbedrijf Antwerpen werft 10 extra medewerkers aan voor hulp aan huis in Berendrecht, Ekeren en omstreken.
Begin 2020 opent Dagverzorgingscentrum Berendrecht de deuren. Senioren kunnen er overdag terecht voor zorg en ondersteuning en keren ’s avonds naar huis terug. Wie dat wil, kan ook worden opgehaald en terug naar huis gebracht. Het dagverzorgingscentrum maakt deel uit van de vernieuwing en uitbreiding van Monnikenhof. Dit woonzorgcentrum breidt uit van 81 bewoners naar 114 ruime eenpersoonskamers. Het gebouw wordt tegen het voorjaar van 2020 in het nieuw gezet en krijgt een nieuwe vleugel. Zorgbedrijf Antwerpen koopt de flats nu al van Durabrik, dat wel nog instaat voor de bouw tegen het voorjaar van 2022. De flats worden later te koop en te huur aangeboden. Ze hebben een lichte woonruimte, een ingerichte keuken, een terras, een berging en 1 of 2 slaapkamers. Er komen ook parkeerplaatsen en een oplaadplaats voor elektrische fietsen en scooters.
10 vacatures poetshulp
Zorgbedrijf Antwerpen is in het noorden van Antwerpen op zoek naar minstens 10 nieuwe medewerkers om het team van de thuisdiensten te versterken. Kandidaten zijn welkom op de sollicitatiedagen op dinsdag 11 juni en maandag 17 juni in Ekeren en op woensdag 26 juni in Berendrecht.
Feestweek zet aanbod voor senioren in Berendrecht extra in de kijker
Dit jaar viert Zorgbedrijf Antwerpen een dubbel jubileum in Berendrecht: woonzorgcentrum Monnikenhof bestaat 20 jaar en dienstencentrum Molengeest 25 jaar. Het dienstencentrum en het woonzorgcentrum organiseren daarom van 7 tot 13 oktober een feestweek met tal van activiteiten.   
Jobdagen
-dinsdag 11 juni van 14 tot 19 uur in woonzorgcentrum Hof De Beuken, Geestenspoor 73, 2180 Ekeren
-maandag 17 juni van 10 tot 15 uur in woonzorgcentrum Hof De Beuken, Geestenspoor 73, 2180 Ekeren
-woensdag 26 juni van 14 tot 19 uur in dienstencentrum Molengeest, Frederik-Hendrikstraat 53, 2040 Berendrecht
Solliciteren kan ook op www.zorgbedrijf.antwerpen.be/vacatures

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *