Zonovergoten Dorpsdag lokt massa volk naar Stabroek

De werkgroep van Stay events met het jazzke ‘The Freelancers’, die de Dorpsdag mee opende

STABROEK – Op 24 september organiseerde Stay Events weer de jaarlijkse Dorpsdag in Stabroek. De dorpsdag, voorheen “jaarmarkt, is ondertussen een vaste waarde geworden in het dorp en is een gezellige bijeenkomst van sport- en cultuurverenigingen, gemeentelijke diensten, scholen, handelaars en mensen uit eigen dorp.

De werkgroep van Stay Events toont de herbruikbare bekers, die zij aankochten

Het lekker herfstzonnetje zorgde ervoor dat een massa volk naar de Dorpsstraat kwam afgezakt.
“Wij zijn erg trots dat we ook dit jaar 180 standhouders een plaats konden geven. We zijn vanaf 7 uur ‘ s morgens paraat om de eerste deelnemers hun plaats te geven. Vanaf de Abtsdreef tot in het Hoogeind ter hoogte van de Lassonhoflaan vind je een zeer gevarieerd aanbod van marktkramers, verenigingen en amusement”, zegt Marijke Van Dessel van Stay Events.

Voor de verenigingen is dit een unieke gelegenheid om een extra centje in de clubkas te vergaren door middel van verkoop van drank, lotjes, hapjes. De Koninklijke Fanfare Verbroedering had een originele wedstrijd uitgeschreven. De persoon die het langst op een trompet kon blazen kreeg een prijs!

De talrijke muzikale optredens langsheen het parcours werden bijzonder gesmaakt.

Nieuw dit jaar was de invoering van herbruikbare bekers. Stay Events kocht ze aan en verdeelde ze onder 18 drankgelegenheden. Het was wel even wennen, maar er werd goed gevolg aan gegeven.

Voor de organisatie, sfeer en gezelligheid verdient Stay Events een dikke 10!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *