FikFakken met Lotte van #LikeMe

Lotte sloot haar zomertournee of in Kapellenop FikFak

Het was zaterdag 23 september weer FikFakken geblazen in het park! Het werd een spetterende editie waar samen heerlijk kon gesprongen worden op de talrijke springkastelen, of dansen en ravotten. Kortom een topnamiddag vol attracties, optredens en activiteiten.

Kinderen konden luisteren naar de vrolijke verhalen van Jan Van Dijck. Er stonden reusachtige springkastelen opgesteld, maar ook voor de allerkleinsten werd springgenot voorzien. Met de opzwepende kinderdisco met dj Ive Peeters werd meteen de toon gezet voor een optreden van niemand minder dan Lotte De Clerck.

Al van kleins af aan is Lotte De Clerck niet weg te slaan van het podium. En nu staat ze er met haar allereerste solo-single “Brandgevaar”. We kennen Lotte natuurlijk ook als de rebelse Emma Wolfs uit de muzikale Ketnet-reeks #LikeMe. Daarmee heeft ze al op de grootste podia van Vlaanderen gestaan. In Kapellen sloot zij haar zomertournee af!

“Reeds vanaf 9 uur ’s morgens stonden hier de eerste fans van Lotte op het plein, we waren nog alles aan het opstellen”, zegt Jussi De Muynck, deskundige jeugd en cultuur.

Terwijl de kinderen genoten van de attracties konden de ouders genieten aan de FikFakBar.

En zeg nu zelf, wat is er leuker voor een kind om op blote voeten te fikfakken op de springkastelen om daarna door het natte gras te lopen!

Weer een geslaagde editie van FikFak!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *