Putse Grensfeesten op zondag 25 juni 2017


De Raad van het Dorp is een enthousiaste ploeg van 8 die jaarlijks op de laatste zondag van juni u een aangename zondag willen bezorgen. Hiervoor doen ze beroep op de plaatselijke middenstand en marktkramers om samen met kermisattracties en een rommelmarkt voor u een leuk wandelparcours te maken. Langsheen die lange straat doorheen de drie gemeenten Kapellen, Stabroek en Woensdrecht.
Muziek mag echter op zo’n dag niet ontbreken. Van 13 uur tot 18 uur weerklinken dan ook de vrolijkste liedjes en deuntjes op het podium aan het Vincent Mercierplein. Het Duo Endjoy bijt de spits af om 13 uur. Om 14 uur treedt Ron Van Hoof op, gevolgd door de Melando’s. Hun optreden begint om 14 uur 50
Hierna om 15 uur 30 stapt Ingrii het podium op. Na haar om 16 uur 15 luisteren we naar de liedjes van Michael Lanzo. Vervolgens tot 18 uur het Duo Endjoy die de muzikale namiddag afsluiten.
Clown Whoopy is ook weer van de partij hij maakt van 13 uur tot 17 uur leuke ballonnenfiguurtjes voor de kinderen. De Cheerleader Academy laat ons genieten gedurende gans de dag van hun spectaculaire optredens u vind hen ter hoogte van de Lepelstraat.
Aan het huisnummer Ertbrandstraat 196 kan je terecht om de jonge dynamische karateclub ookami dojo aan het werk te zien.
Dit jaar vertrekken de genodigden voor het officiële gedeelte in Nederland. Na de gezamenlijke marktwandeling verwelkomd Gerard Vergeer hen omstreeks 11 uur op het grenspunt. Waarna Burgemeester Dirk Van Mechelen de Putse Grensfeesten voor geopend verklaart.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *