Zomeravonden van start

Voor het 6e jaar op rij worden in de maand juli op woensdagavond weer Zomeravonden georganiseerd op het grasveldje achter het JOS in Hoevenen.  Avonden waar iedereen welkom is, waar een goede ambiance heerst en waar goede live muziek wordt gespeeld.   

Het programma van 2012 is opnieuw helemaal top !

Voor de openingsavond op 4 juli hebben we 2 groepen.  We beginnen met Yune, een duo dat een ongebruikelijke muzikale mix brengt van spannende rock en pop covers.
En nadien een madame waar we allemaal naar uit kijken, namelijk Geen Lisa.
Deze leading lady heeft voortaan haar eigen party-machine, GEENA & the Lisa’s.  Geen half werk want Geena brengt buiten haar topmuzikanten ook  2 extra zangeressen mee, die ook van aanpakken weten. Een opwindend trio dus, waarbij je meteen weet wat je krijgt: vocaal vuurwerk in een spectaculaire show. Van Dolly Parton over Madonna tot Lady Gaga. En ja hoor: ook stevige “mannensongs”. Pop op zijn best, een vleug potige rock, heel wat soul en zelfs niet bang van een dosis Disco of Dance. Als het maar feest is. Met stijl en klasse.

Op 11 juli ontvangen we Maanzaad.  Een achtkoppig Belgisch rootscollectief uit Oost-Vlaanderen dat staat voor Nederlandstalige reggae, ska en psychedelische dub. De band teert daarvoor op de puntige zang van frontman Adriaan, een strakke ritmesectie, de sterke inbreng van solisten en de harmonie van drie stralende backingzangeressen. Maanzaad bouwde de voorbije jaren met zijn erg opruiende en kleurrijke concerten een opvallende live reputatie op.
De band kiest daarbij voor een uitstraling die veel naar kleinkunst knipoogt en waarbij vooral een smakelijke glimlach van belang is. Opruiend en baldadig, troostend en genadig !

Op woensdag 18 juli staat The Parrot Brigade geprogrammeerd. Een 4-koppige band die enkel nummers covert van Belgische groepen. Ze repeteren elke week in het Schuttershof en hebben daardoor een speciale band met de inwoners van Hoevenen/Stabroek. Als je weet dat er onder andere covers van TC Matic, Nacht Und Nebel, The Kids, Absynthe Minded, Gorky, Wannes Van De Velde, Broken Glass Heroes, The Scabs en zelfs Yasmine worden gespeeld, besef je ineens ook dat alle tijdsgewrichten vakkundig ontwricht worden en alles tot één grote intergalactische soep wordt gebrouwen. Soep waar geen balletjes inzitten maar enkel sterren!

En als afsluiter komt op 25 juli, Lady & The Heroes.  “ het manusje van alles” , “een ranke, blanke big momma” en “goh..wat een stem!” zijn de meest bekende uitspraken van mensen als het over Sofie Dee gaat!
Nu treedt ze op als “Lady” met haar idolengroep “The Heroes”, stuk voor stuk topmuzikanten die elkaar fantastisch aanvoelen en waarbij het plezier dat zij hebben bij het spelen wordt uitgestraald naar het publiek..
“Lady & The Heroes” brengen een mix van gekende covers, eigen interpretaties- en eigen nummers, dit in ruime variatie van muziekstijlen.. Jazz, Funk, Pop, Rock tot zelfs Rap..  
Lady & The Heroes brengen het allemaal!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.