Zomeravonden in Hoevenen

HOEVENEN – De zomer is er en dat betekent dat het bijna tijd is voor het leukste zomerfestival van het jaar: Zomeravonden Hoevenen! Dit jaarlijkse evenement, dat al aan zijn 17de editie is, transformeert Hoevenen in een levendige plek waar plezier en ontspanning voorop staan. Bereid je voor op een maand vol geweldige live-optredens, verfrissende drankjes, gezelligheid en een onvergetelijke sfeer.

Yves Bisschops: “Dit jaar hebben we 5 woensdagen in de maand juli en dan krijgen we de kans om vijf leuke Zomeravonden te organiseren. We kijken er dan ook ontzettend naar uit omdat we ieder jaar opnieuw zoveel enthousiaste en blije gezichten zien bij zowel onze medewerkers, bezoekers en artiesten. Het geeft een enorme voldoening om te zien hoe ons dorpje opbloeit en leeft tijdens de Zomeravonden. Dit jaar belooft wederom bijzonder te worden met een geweldige en gevarieerde line-up”.

Woensdag 3 juli 2024: We starten met Allround DJ Kristof, hij is de belichaming van feestvreugde achter de draaitafels. Met een scherp gevoel voor het publiek en een uitgebreid repertoire aan muziekgenres, weet hij elke gelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Jemon Foe Dè “foute” party-coverband brengen wij een uitgebreid aanbod van rock, pop, schlagers, funk en disco. Een show waar je van de ene meezinger in de andere valt en waar het moeilijk zal zijn om gewoon stil te staan. Laat je maar eens goed gaan.

Woensdag 10 juli 2024: Als voor programma hebben we een E.R.I.N. een twintiger die pop-rockmuziek schrijft waarmee ze anderen kan raken. Met al haar muzikale ervaring bij vijf verschillende bands is het podium een tweede thuis geworden. Pink Cadillac is een fantastische vertolker van de nostalgische rock ’n roll uit de jaren 50 en 60. Met hun authentieke sound brengen ze de geest van die tijd weer tot leven. De band weet als geen ander de kenmerkende ritmes, rauwe energie en opzwepende melodieën van deze periode te vangen, waardoor het publiek zich even terug waant naar de gouden dagen van de rock ’n roll.

Woensdag 17 juli 2024: DJ Tinnitus brengt (rock)muziek tot leven achter de draaitafels met een unieke stijl die genres overstijgt. Elk optreden is een ervaring vol creativiteit en verrassing, waarbij bekende nummers nieuwe dimensies krijgen. Louie Louie Louie Louie, de ultieme classic rock tribute band, brengt een eerbetoon aan de tijdloze hits uit het tijdperk van de rock ’n roll. Met hun indrukwekkende repertoire van legendarische nummers weten ze het publiek mee te nemen op een reis door de gouden jaren van de rockmuziek. Van de opzwepende beats van Led Zeppelin tot de pakkende melodieën van The Rolling Stones, Louie Louie weet elk nummer met authentieke passie en vakmanschap te brengen.

Woensdag 24 juli 2024: Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door Midnight Promises, een dynamische tweekoppige band. In hun repertoire vindt u meerdere medleys, die zijn opgebouwd rond een genre of thema. Funk, pop, dance, rock, ’80s, ’90s, ’00s, en ga zo maar door. LDBLDB is dé ultieme live party cover band. Het repertoire omvat zorgvuldig geselecteerde tracks die zowel tijdloze dance-anthems als de nieuwste dance hits bevatten. Denk aan Avicii, Lost Frequencies, Swedish House Mafia, Gala, Tiësto… Voel de vibe, dans op het ritme en beleef een ongeëvenaarde 100% LIVE dance-ervaring!

Woensdag 31 juli 2024: We eindigen de zomeravonden met ons allerbekendste DJ Jo. Met zijn onmiskenbare stijl en aanstekelijke beats weet hij moeiteloos de dansvloer te veroveren en het publiek in extase te brengen. We sluiten de maand juli af met een fenomenale finale. Bulsjivism 4.0 is het muzikale collectief dat zich telkens vormt rond bassist/gitarist/zanger Bart Buls. De groep met top-muziekanten Kreuners-drummer Ben Crabbé, David Piedfort en Jan Hautekiet brengt woeste rockklassiekers van o.a. Eric Clapton, Bruce Springsteen, Dire Straits, Bob Dylan en John Hiatt. Dit wil je niet missen!

Yves “We streven er ieder jaar naar om een heel gevarieerd en kwalitatief programma op ons podium te zetten en dat is opnieuw goed gelukt. Elke band brengt iets unieks en bijzonders, en dat maakt elke avond weer anders en boeiend.Ook de locatie is perfect voor onze Zomeravonden, het grasveldje achter het JOS. Er is voldoende plek en parking voor alle bezoekers, kinderen kunnen zich amuseren in de speeltuin of het voetbalveldje en we zitten niet in woonkern, waardoor we de overlast voor de buren tot een minimum herleiden” De Zomeravonden Hoevenen zijn een perfecte gelegenheid om te ontspannen, te genieten van geweldige muziek en (nieuwe) mensen te ontmoeten. Of je nu een muziekliefhebber bent, een gezelligheidsdier, of gewoon op zoek naar een leuke avond uit – er is voor ieder wat wils. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien!

Praktische Informatie:

Locatie: Grasveldje achter het J.O.S. (kerkstraat 89, Hoevenen) – Elke woensdagavond in juli vanaf 19u00 – Toegang: Gratis

Info: Yves.bisschops@telenet.be – +32 486 44 27 60

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *