Zomer in Ekeren bundelt lokale activiteiten van juli t.e.m. september

Dit jaar kiezen ook veel Ekerenaars voor een thuisvakantie. Maar ook in het district valt heel wat te beleven. Ekeren bundelt alle zomeractiviteiten van het district, de stad Antwerpen en partners op www.ekeren.be/zomerinekeren.

Op www.ekeren.be/zomerinekeren is het coronaproof zomeraanbod in Ekeren van juli t.e.m. september te vinden. Ekerenaars kunnen daar de hele zomer lang gratis of voor een zachte prijs aan deelnemen. Sportieveling of cultuurliefhebber, senior of kind. Het aanbod brengt voor ieder wat wils. Zomer in Ekeren wordt dagelijks aangevuld met fijne en lokale activiteiten. Activiteiten die je individueel kan doen en de leukste plekjes in Ekeren zijn ook te vinden op www.antwerpenstraalt.be.

Veiligheidsmaatregelen
Het district Ekeren respecteert de veiligheidsregels die op het moment van de activiteiten gelden en past aan waar nodig. Ook het aanbod op de site wordt aangepast naargelang de geldende coronamaatregelen. Het is noodzakelijk dat deelnemers rekening blijven houden met de geldende veiligheidsvoorschriften in het kader van de coronamaatregelen: het bewaren van een afstand van 1,5 meter, het vermijden van drukke momenten, het gebruik van hand- en ontsmettende gels en indien nodig het gebruiken van een mondmasker.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *