Zandvliet Trail op 22 juli


Na het groot succes van vorige jaar vindt op zondag 22 juli de 3de editie van de Zandvliet Trail plaats. Het is een recreatieve loop van 2 uur; hoeveel toeren u op die tijd doet is van minder belang.
Nieuw dit jaar : ook wandelaars zijn welkom!
Zoals vorige jaren zullen een aantal gewone én ongewone plaatsen worden aan gedaan: alle cafés van Zandvliet wordt ‘de deur platgelopen’, enkele privé tuinen, een school, de parking van een restaurant, de kerk van Zandvliet.
Het startschot wordt gegeven om 15u00 aan café De Dry Claeveren. De aankomst is ter hoogte van het Vredehof. Het parcours sluit om 17u00. De bussen van De Lijn worden tijdens de loop omgeleid.
De organisatie moedigt de deelnemers aan om zich verkleed aan de start te melden.
Lopers en wandelaars kunnen zich inschrijven via www.zandvliettrail.be
Het inschrijvingsgeld bedraagt 5 euro en de lopertjes tot 12 jaar krijgen aan de aankomst een medaille.
Wegomleiding
Het verkeer wordt tijdens deze loopwedstrijd omgeleid. Bussen van De Lijn volgen op zondag 22 juli vanaf 13 uur tot 20 uur volgende omleiding:
Richting Zandvliet: normale reisweg tot Zoutestraat – rechts Zandvlietse Dorpstraat – rechts Antwerpsebaan en verder de normale reisweg.
Richting Antwerpen: normale reisweg tot Antwerpsebaan – links Zandvlietse Dorpstraat – links Zoutestraat en verder de normale reisweg.
De haltes Bakkerstraat, Dorp, Aakstraat, Antwerpsebaan worden niet bediend. Er worden vervanghaltes voorzien in de Zandvlietse Dorpstraat, ter hoogte van de Zoutestraat, Armenstraatje en Antwerpsebaan.
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *