Zaalvoetbalploeg Putcrew promoveert net niet

putcrew2014
De Putse zaalvoetbalploeg Putcrew promoveert dan toch net niet. De Chiroleiders en sympathisanten vernieuwde dit seizoen hun ploeg en konden dankzij de steun van trouwe sponsors het speelveld in nieuwe tenues betreden. Ondanks hun recente switch van het Grensverbond naar het competitievere KVV konden de zaalvoetballers zich goed handhaven. Na enkele weken de tweede plaats te hebben vastgehouden moesten halverwege het seizoen de jongelingen hun meerdere erkennen in Kaddish FC and Trabzonspor uit Hoboken. Wel claimden ze de titel ‘Kampioenen Kooike’ na een stevige overwinning tegen de Kapelse vrienden van Real Petrol. Op het einde van  het seizoen strandde Putcrew op 47 punten en een derde plaats in KVV Vijfde afdeling E.
Delegué Nick Van Den Bergh vat samen: ‘Ondanks een nieuwe competitie en nieuwe tegenstanders bleken we toch snel tot de kopgroep kunnen behoren. Ondanks het wegvallen van ondermeer keeper Bart en sterkhouders Stef, Jense en kapitein Koen konden we het hoge niveau vast houden en de overwinningen aan elkaar rijgen’. Bestuurslid Mathias Adriaenssens treedt hem bij : ’Dit jaar was een echte doorstart. Met de nieuwe krachten en steun van onze sponsors moeten we volgend jaar nog ambitieuzer zijn. Promoveren naar hoger klassement moet ons doel zijn in 2014-2015.’
Putcrew rondt zijn seizoen af met een heropstart van het populaire veldtoernooi op de Chiro-terreinen te Putte op zaterdag 17 Mei. Ploegen met interesse om mee te spelen kunnen het bestuur contacteren.
foto: deel spelerskern met deel sponsors en Kapels Schepen van Sport Koen Helsen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *