Zaal Rosmolen in Stabroek even driesterrenrestaurant

Zaterdag 30 april, vond in zaal Rosmolen te Stabroek de restaurantdag van Chiro Kristal plaats.  Vanaf ’s morgens vroeg werd er ijverig gewerkt om de zaal om te toveren tot een feestzaal met klasse.

Terwijl de kookploeg o.l.v. Ante Bastiaenssens in de keuken druk in de potten en pannen aan het roeren was, werden in de zaal servetjes kunstig gevouwen, de tafels zorgvuldig gedekt en voorzien van  bloemstukjes en kaarsen, klaar om 140 gasten te verwelkomen.

Het vergt een hele organisatie om  dit alles in goede banen te leiden, maar door de goede samenwerking van  het ganse team van Chiro Kristal slaagde zij daar perfect in.

Het ontvangstcomité verwelkomde in stijl de gasten, en het zaalpersoneel kweet zicht voortreffelijk van haar taak.  De kookploeg  stak nog een extra tandje bij wat ervoor zorgde dat de culinaire levensgenieters werden  verwend  met heerlijke  gerechten aangepast met de nodige wijnen, een driesterrenrestaurant waardig.  En om in de termen van de hedendaags kookwereldje te zeggen de ”cuisson was uitstekend!”

De opbrengst van de restaurantdag zal besteed worden aan de nieuwe lokalen achter de Brouwershoeve, waarvan de feestelijke opening plaats zal vinden op 3 en 4 september as.


Foto: de kookploeg met v.l.n.r. Rune Bastiaenssens, Ludo Claessens, Bart Simons, An Laurijssens, Wouter De Bie, Guy Cornelissens, Stephan Van Steen, Alex Bastiaenssens en chefkok Ante Bastiaenssens


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *