Yvan Guilini goes Dance met “Fata Morgana”.

BERENDRECHT – Yvan Guilini, de man van de instrumentale wereldhit “Winter Memories”. Deze Belgische componist/producer staat bekend voor zijn wondermooie melodieën. Dat hij diverse stijlen componeert gaande van romantische gevoelsmuziek tot Jazz en alle uiteenlopende stijlen kan je beluisteren op Spotify waar je meer dan 4 albums terugvindt. Zijn laatste album “Music Forever” behaalde de internationale charts in de ultratop.
Op 77-jarige leeftijd gaat Yvan Guilini eindelijk voor dance met ‘Fata Morgana’. Een ijzersterke commercial Dance track gecombineerd met een ijzersterke videoclip met internationale uitstraling . Een nieuwe sound, een nieuwe stijl van muziek.

East meets West!
Een typisch sound uit het Oosten in combinatie met een Spaanse gitaar en een simpele maar ijzersterke gimmick. De prachtige melodie gecreëerd door Yvan Guilini met een perfecte dansbeat.
Yvan Guilini componeerde meer dan 150 liedjes. Allemaal verschillende stijlen. Gaande van jazz tot romantische muziek, maar ook een tango of een Bossa Nova en zelfs klassiek behoren tot zijn repertoire. Op Spotify vind je meer dan 4 albums met een diversiteit aan stijlen. En nu gaat hij eindelijk voor Dance.
Fata Morgana wordt uitgebracht op het dancelabel Game Records van zijn dochter Carolina Guilini, woonachtig in Berendrecht.

Yvan Guilini met dochter Carolina

Eindelijk ontmoet vader  z’n dochter in de stijl van muziek “Dance”.
De Cd Music Forever (met oa de originele Winter Memories ) waar de originele versie van Fata Morgana opstaat kan besteld worden via www.yvanguilini.be, maar kan ook online bij de platenzaken en is te verkrijgen bij Ellen van Noordkrant, Monnikenhofstraat 79, 2040 Berendrecht (krantenwinkel).
Je kan de videoclip bekijken via https://youtu.be/xAB60ZZKpgQ

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *