WK Buikschuiven in Zandvliet: dubbel zo groot en dubbel zo lang !

 
Reeds 5 jaar wordt er op den Hoek in Zandvliet, aan taverne De Leeuw Van Vlaanderen, het WK Buikschuiven georganiseerd. Een gratis evenement voor jong en oud met een heleboel randanimatie, dat ook dit jaar weer groeit! 
Het WK Buikschuiven gaat zijn vijfde editie in. Vanaf een grote stelling van 7 meter hoog vertrekken 2 lange plastieke banen. Deze worden perfect glad gehouden door veel water, honderden liters schuim en ‘baancommissarissen’ die alles in het oog houden.  Ook is er een kortere schans die uitkomt in een zwembad. Nieuw dit jaar is een extra dag voorbehouden voor bedrijven en verenigingen om een groepencompetitie aan te gaan. Op dinsdag 15 augustus kan je met je groep of bedrijf de strijd aangaan tegen andere ploegen in de gekende disciplines.
 
Naast een extra dag buikschuiven is ook het muzikale programma dit jaar uitgebreid. Zo kan je zondag 13 augustus na het schuiven genieten van Uncle Phill en Nibat live op het buitenpodium. Zij brengen de nodige zomerse beats die de avond al dansend op gang zullen trekken. Nadien is het in de tent nog feest met kleppers zoals Laston&Geo, Marcin, Nibat en Jeffius.
Ook dinsdag wordt de nodige muziek voorzien met Vic Smetley and the Bastards: een gevestigde waarde ondertussen op het WK.
 
Kortom is het WK Buikschuiven 2 dagen vol sfeer, gezelligheid, sport en vermaak voor jong en oud, met de gebruikelijke ingrediënten: foodcorner, springkastelen, cocktailbar en nog veel meer.
Programma
zondag 13/8
·         gratis inkom en deelname!
·         12:00 u: deuren open
·         13:30 u: start buikschuiven
·         19:00 u: prijsuitreiking met optreden Uncle Phill en Nibat (live)
·         23:00 u: Dj’s Laston&Geo, Marcin, Nibat en Jeffius 
dinsdag 15/8
·         gratis inkom, deelname 60€/ploeg.
·         12:00 u: deuren open
·         14:00 u: start buikschuiven
·         18:30 u: prijsuitreiking met optreden Vic Smetley a/t Bastards
 
WK Buikschuiven op terrein aan de Leeuw van Vlaanderen, Antwerpsebaan 413, Zandvliet – Vooraf inschrijven: info@wkbuikschuiven.be – www.wkbuikschuiven.be
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *