Wisselbekers voor De Rekke en Putse Knipoog

scholencross stabroek 2016
[Not a valid template]
Woensdag 28 september werd door de gemeentelijke sportraad i.s.m. het gemeentebestuur van Stabroek de 28ste scholencross ingericht. Een zomers weertje zorgde ervoor dat er een massa lopertjes en supporters naar de atletiekpiste van het sportcentrum Stabroek kwamen afgezakt. Om 13.30 uur gingen de kleuters van 5 jaar van start. Daarna volgden de lagere schooljaren onderverdeeld in reeksen van meisjes en jongens. Dit jaar namen de Sint Catharinaschool, De Rekke, Sint Calasanz, De Stappe en De Putse Knipoog deel. De loopnamiddag werd afgesloten met een prestatieloop van 1800 meter waar iedereen aan mocht deelnemen.
In totaal liepen er 363 jongens en 307 meisjes. Aan de prestatieloop namen 119 sportievelingen deel. Deze loop werd gewonnen door Paul Van Loon, 2de werd meester Mattias van De Rekke gevolgd door Yannick Rosseels.
De wisselbeker ging dit jaar naar de jongens van De Rekke, de meisje van De Putse Knipoog mochten de beker mee naar Putte nemen.
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder