wINTTERvrienden: samenkomst bevriende ondernemers met een lokaal aanbod van unieke geschenken

Itte en Gunter – Oprichters Intter

Kalmthout/Wuustwezel – Decemberwinkel, een vast en gekend gegeven in Kalmthout en omgeving, kondigde verleden jaar de laatste editie aan. Ze boden reeds twaalf jaar en mooi assortiment van unieke geschenken aan gemaakt door lokale kunstenaars. Voor Intter, mede-organisator van de laatste edities, voelde dit niet als een einde. Zo organiseren ze nu een samenkomst van kunstzinnige vrienden met een breed aanbod van kunstige en unieke geschenken, genaamd wINTTERvrienden.

“Een passie voor design en materiaal is waar Intter om draait” zegt Gunter Loopmans, medeoprichter van Intter. Samen met zijn partner Itte Theeuws richtten ze Intter vijf jaar geleden op. Intter is een interieurbedrijf dat meubels, verlichting en decoratie ontwerpt uit gerecupereerde en gerecycleerde materialen en onderdelen. Nieuwe unieke designs ontstaan met een verhaal. De naam Intter is gevonden door hun dochter Noor. Het is een samenvoeging van hun namen, Itte en Gunter, met een verwijzing naar interieur.

wINTTERvrienden
Na het mee organiseren van de laatste edities Decemberwinkel, een platform waar kunstenaars hun kunstwerken kunnen verkopen en tentoonstellen, was Intter op zoek naar iets nieuws. Ze ondervonden dat zowel voor de maker als voor de koper het aspect van lokaal kopen veel belangrijker was geworden. Lokaal ondernemen en kopen heeft mede dankzij corona een enorme boost gekregen. Zo kwamen zij bij het concept wINTTERvrienden: ondernemers, makers en kunstenaars die elkaars werk ondersteunen en gezamenlijk verkopen. Vanaf midden december nodigt Intter bevriende en lokale ondernemers uit in hun atelier in Wuustwezel. Hun doel is een mooi assortiment unieke cadeautjes aan te bieden. Je vindt er kunstobjecten, sieraden, serviesgoed, verlichting, kleine meubels, decoratie, kleding, kaartjes, lekkernijen, accessoires voor groot en klein…  Allerlei moois om te geven of te houden!

wINTTERvrienden bezoeken kan van 11 tot 31 december in de Nijverheidsstraat te Wuustwezel.
Meer info vind je op www.intter.be/contact

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *