WinterWakker zorgt voor warm eindejaar in Ekeren

Tot en met zondag 17 december vindt in Ekeren het hoogtepunt van WinterWakker plaats. Dit sfeervolle feestweekend, met onder meer livemuziek en een gezellige kerstmarkt, biedt de Ekerenaar een extra reden om buiten te komen in de eindejaarsperiode.
Op donderdag 14 december liep de Ekerse Theaterzal vol voor Lost Boys met Joke Emmers (De Slimste Mens ter Wereld) en Evelien Bosmans. Vandaag vrijdag 15 december, verwarmt Moving Fire Arts het Kristus Koningplein met het vuurspektakel Coeur en Feu.
Naar jaarlijkse gewoonte doopt het district het Veltwijckpark op zaterdag 16 december om tot winterdorp. Een traditionele kerstmarkt onder de takken van de magische plataan nodigt uit tot gezellig kuieren tussen verschillende kraampjes van Ekerse verenigingen en handelaars. Er zijn pluizige dieren en er is muziek, theater, circus, warm vuur en een nostalgische zweefmolen. Afsluiten doen Gene Thomas, Raf Van Brussel, Kelly Pfaff en Gomoris!
Op zondag 17 december keert de rust opnieuw weer. Klarinettiste Annelien Van Wauwe en pianist Jean Muller zorgen voor een gezellig streepje klassiek in de kerk van den Bunt.
Op www.252cc.be en www.ekeren.be is het volledige programma en meer informatie te vinden.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *