Winkeliers gezocht die het fietsen willen promoten

Met Belgerinkel naar de Winkel 2013 Jaarlijks organiseert de gemeente Kalmthout in samenwerking met de Bond Beter Leefmilieu de fietspromotiecampagne ‘Met belgerinkel naar de Winkel’. De huidige editie heeft plaats van 4 mei tot en met 8 juni 2013.
Het opzet van de actie is dat de inwoners zoveel mogelijk worden gestimuleerd om voor hun boodschappen de fiets te gebruiken. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid én het milieu, het zorgt eveneens voor minder verkeersdrukte of parkeerproblemen. Met behulp van een spaarkaart kunnen fietsende klanten stempels verzamelen bij deelnemende winkels. De volle spaarkaarten worden gedeponeerd in één van de gesloten dozen in de winkels. Op het einde van de actie brengen de handelaars deze inzameldozen naar de milieudienst, hierdoor maken hun klanten via loting kans op een aantal prijzen. Voor de prijzenpot voorziet de gemeente zoals steeds fiets als hoofdprijs.
Geïnteresseerde handelaars schrijven zich in vóór 1 maart 2013. Dit gebeurt bij voorkeur via de website www.belgerinkel.be/handelaars. Of geef naam, adres en telefoonnummer van je handelszaak door aan de milieudienst via duurzaamheid@kalmthout.be of 03 620 22 64. Na je inschrijving ontvang je een actiepakket en een raamaffiche. Op die manier maak je de klanten kenbaar dat je als winkelier ook de fiets wenst te promoten.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.