Winkel in uw buurt en win!

Doe uw boodschappen in Berendrecht en Zandvliet en maak kans op mooie prijzen!
Vanaf maandag 26 oktober tot en met zondag 6 december wordt u beloond als u lokaal winkelt!

Deelnemende handelaars herkent u aan de affiche in hun zaak. Koopt u iets bij hen, dan ontvangt u een stempel op een stempelkaart. Deze kaart kan bij alle deelnemende zaken gebruikt worden.
Is uw kaart vol? Vul uw gegevens dan in en steek ze in één van de verzameldozen. Deze vindt u terug bij de deelnemende winkels, in het districtshuis, de bib en het vrijetijdscentrum. U kan uw kaart(en) inleveren tot en met woensdag 9 december. 
Uit de ingezamelde kaarten worden dan verschillende winnaars getrokken voor verschillende prijzen, met als kers op de taart: een fiets!
De prijsuitreiking zal dit jaar niet plaatsvinden op het districtshuis omdat we de coronamaatregelen zo goed mogelijk willen toepassen.
De winnaars zullen gecontacteerd worden en zullen hun prijs thuis ontvangen. Sandra Suykerbuyk, schepen voor lokale economie, zal de hoofdprijs persoonlijk afgeven bij de winnaar.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder