Win vrijkaarten voor Zonnewendeviering bij KAS


Met nog twee concerten op de agenda voor de zomervakantie sluit KAS alvast een geslaagde eerste helft van het seizoen af.  
Op zondag 16 juni is meestergitarist Michel Verkempinck te gast in het Kerkske te Kapellen. 
Met een indrukwekkend palmares is Michel Verkempinck dé aangewezen gitarist om een matineeconcert in goede banen te leiden.  “Ik breng een programma “Wereldwijde Gitaarmuziek”, uiteraard zitten er ook eigen composities bij,” vertelt Michel Verkempinck. Zondag 16 juni  om 14  u in ’t Kerkske, Kapelsestraat te Kapellen. – inkom gratis (vrije bijdrage)
Zonnewende
KAS viert op vrijdag 21 juni de zonnewende met een uniek concert van Tamala – hedendaagse wereldmuziek uit West-Afrika.
Tamala staat voor ‘reizigers’: hun muziek beweegt tussen verschillende instrumenten en tradities. Tamala balanceert tussen traditie en vernieuwing, tussen kracht en verfijning, droom en realiteit, noord en zuid. Het is bovenal een ontmoeting die naast de muzikale alchemie ook menselijke waarden deelt.
Het trio werd voor hun album ‘Tamala’ bekroond met de VRT Klara Classical Music Award voor beste Belgische wereldmuziek-CD.
Tamala – Zonnewendeconert – ‘t Kerkske Kapelsestraat 182, Kapellen (ruime parking voorzien) op vrijdag 21 juni om  20.20 u  – deuren 19.45 u – tickets 14 € voorverkoop (tot 1 uur voor aanvang), 17 € aan de kassa
info@kasattenhoven.be – + 32 0495 28 10 08
Wij mogen van KAS 2 x 2 vrijkaarten wegschenken voor het optreden van Tamala stuur een mailtje voor 14 juni naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *