Win vrijkaarten voor voorstelling ‘Surprise’ van circus Barones

Welkom bij Circus Barones, welkom in sprookjesland, welkom bij het mooiste circus van België!

Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘reis door de wereld’ liet het circus Barones zich dit jaar inspireren door de meest bekende sprookjes. Onze inmiddels beroemd geworden clown Patatje is uw gastheer en voert u mee doorheen sprookjesland op een verrassende wijze. In deze barre wintertijd zal hij u op zijn vliegend tapijt meevoeren naar het sprookjesland van duizend en een nacht gelegen in verre warme Oriëntaalse gebieden. 

De acrobaten, clowns en dieren van circus Barones brengen een wervelende show die de toeschouwer niet enkel zal doen verbazen of lachen met onze knotsgekke clowns, maar ook tot ontroering zal gebracht worden tijdens de reis door sprookjesland. 

Zoals de naam van het programma ‘Surprise’ doet vermoeden wil men de toeschouwer dit jaar aangenaam verrassen. Doch willen we een klein tipje van de sluier lichten.   De directie van het circus Barones is  fier dit jaar een uniek act te brengen. Een  duet uit Polen  brengt u een adembenemende kracht acrobatische act. Ook de clowns laten zich niet onbetuigd en vervoeren een van oudsher bekende Engelse dame de piste in met een eigenzinnig taxivoertuig dat tot hilarische toestanden  leidt. Uiteraard er zijn er nog vele andere mooie acts tijdens dit 2 uur durend programma, maar zoals gezegd wil Barones hier niet te veel over kwijt en zoals het in sprookjesland past laat men de toeschouwer graag zelf tot ontdekking komen. 

Zoals we gewend zijn blijft circus Barones ook steeds vernieuwend. Een nieuwe piste met nieuwe licht- en geluidstechnieken ondersteunt door een mooie choreografie brengen je in een feeërieke sfeer.  ‘Surprise’ een programma dat jong tot oud zal boeien !  En dit allemaal in onze verwarmde circustent.

Circus Barones  komt naar de Parking PIDPA Desguinlei-Singel Zuid in Antwerpen met hun nieuwe show:” Surprise”.   Dit van zaterdag 21 december t/m zondag 5 januari

Voorstellingen: zaterdag 21 dec. om 15 u – Zondag 22 dec. om 11 u en om 15 u – Maandag 23 dec. om 15 u – Woensdag 25 dec. om 15 u – Donderdag 26 dec. om 11u en om 15 u – Vrijdag 27 dec. om 15 u – Zaterdag 28 dec. om 15 u – Zondag 29 dec. om 11 u en om 15 u – Maandag 30 dec. om 15 u – Dinsdag 31 dec. om 15 u – Donderdag 2 jan. om 15 u – vrijdag 3 jan. om 15u – Zaterdag 4 jan. om 15 u – Zondag 5 jan. om 11 u 

Zondag 22 dec.- donderdag 26 dec.- zondag 29 dec.-en zondag 5 jan. familievoorstellingen om 11 u, volwassenen betalen kinderprijzen (zie prijslijst kassa)

Wij mogen 25 gratis duo tickets wegschenken (1 duo ticket heeft een waarde van 50 € voor de tribune). Die zijn enkel geldig op maandag 23 december om 15 uur . 

Wil je graag een ticket mail uw naam en volledig woonadres en zeker de naam POLDERKE naar circusbarones.secretariaat7@gmail.com 

Er kan maar 1 duo ticket per persoon weggegeven worden op het zelfde woon – en emailadres! De winnaars moeten zich ZEKER  persoonlijk aanmelden op vertoon van paspoort en de email die ze ontvangen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *