Plaatselijke  kunstenaars stellen tentoon in Ravenhof Stabroek

Op 14 december om 13h00 opent de tentoonstelling KUNST  N  KADO de deuren in het Ravenhof te Stabroek.

De tentoonstellingsruimte wordt een uitstalraam waarin plaatselijke kunstenaars hun werken tentoonstellen aan het publiek.

Beeldhouwer Ludo van Alphen uit Zandvliet wordt geïnspireerd door mensen en dieren. Keramiste Ingrid Piens, ook uit Zandvliet, creert bijna perfecte vormen met klei. Artistieke wenskaarten voor alle gelegenheden zijn van de hand van Thérèse Van Riet uit Kapellen.Door glas, zilver en porselein te verwerken naar juwelen schenkt Nicole De Winter uit Kapellen deze materialen een heel nieuw leven. De strakkere geometrische vormen in porselein werden vervaardigd van Luc Vogels uit Kapellen. Marc Delvaux uit Ekeren schittert met zijn foto’s. De Brasschaatse schilderes/schrijfster Herma Hostink toont  haar veelzijdige talenten. Lieve Peeters woont in Kalmthout en haar passie is vilten sjaals, hoeden en hebbedingetjes. Daarnaast zal de Nederlandse Anita Heijmenberg haar zilveren sieraden en kunstige kussens etaleren, terwijl haar landgenote Monique Starink met lichtobjecten in glas zal pronken.

Het geheel wordt volledig gemaakt door de zussen Tania en Saskia Verhasselt met respectievelijk gekleurd zijden textiel en met allerhande leuke wezentjes in keramiek.

Samen nodigen deze twaalf kunstenaars U uit om een bezoek te brengen aan hun tentoonstelling, waarbij zij graag hun passie met U zullen delen.  De aanwezige creaties zoeken een nieuwe thuis en hopen dat U ook zal worden begeesterd om er één van te bezitten.

De Tentoonstelling  KUNST  N  KADO vindt plaats in het Ravenhof, Oud Broek 2, te Stabroek. Op zaterdag 14 december gaan de deuren open om 13h00 en Femke, een jonge getalenteerde harpiste uit Kapellen, zal de muzikale noot verzorgen. 
Zondag 15 december, Vrijdag 20 december, zaterdag 21 december en zondag 22 december is de tentoonstelling geopend van 11h00 tot 17h00.

Kom kijken naar de veelzijdige werken van een groep creatievelingen uit de regio.  Zij verwelkomen U met een glaasje en een hapje en staan U graag te woord.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *