Win vrijkaarten voor Theater L’étude met Sien Eggers, Sofie Palmers & Jessa Wildemeersch


Wat heeft Shakespeare met ons te maken? Wat als hij geen man was geweest? Welke stukken had hij dan geschreven? En welke rol schrijven wij voor onszelf?
In ‘L’étude’ ontmoeten drie vrouwen mekaar en wagen zich aan een studie over Shakespeare. Naarmate hun studie vordert, vermengen de levens van de vrouwen zich steeds meer met de rollen van Shakespeare en omgekeerd.
Sien Eggers, Jessa Wildemeersch en Sofie Palmers bundelen hun krachten om een idee dat spontaan vorm kreeg op een zonnig terras uit te werken tot een theaterproductie. Hoe relevant zijn Shakespeares vrouwenrollen vandaag nog? Wat betekent vrouwelijkheid in een samenleving gedreven door structuren en vaste systemen. Hoe werden vrouwen verbeeld op het theater 400 jaar geleden en nu? Kunnen we ons nog herkennen in Juliet, Lady Macbeth of Ophelia die gek wordt en zichzelf verdrinkt in een rivier?
Concept, tekst en spel: Sien Eggers, Sofie Palmers en Jessa Wildemeersch, eindcoaching: Jan Eelen
Productie: JESSA (les yeux bleus vzw) i.s.m. Sofie Palmers (vzw palmers&pierlet)
De voorstelling gaat door op vrijdag 23 maart in concertzaal, Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet. Aanvang 20.30 uur
Inkom: vvk: 14 euro – kassa: 16 euro -Tarief Kansentarief: 2 euro – Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be
Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 2 x 2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 16 maart naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *