Win vrijkaarten voor Tempo Happening te Ekeren

vzw Vriendenkring Chiro Tempo Ekeren organiseert naar jaarlijkse gewoonte opnieuw een Tempo Happening met op zondag 16 september Kidshappening, op  vrijdag 21 september: “night of the dj’s” en op zaterdag 22 september “De Afrekening”

Kids Happening
Op zondag 16 september gaat de 19de editie van Tempo Happening van start met een aangename en attractieve familienamiddag!  Vooraleer de jongvolwassenen uit de bol gaan op 21 & 22 september met een Night of the DJ’s & De Afrekening, kunnen, op deze Kids Happening, onze kleinste gasten van 3 tot 6 jaar op ontdekking in onze peuterhoek en de 7 tot 12-jarigen kunnen zich helemaal uitleven op een veelheid aan attracties.  Zo zal er wederom een klimmuur, adventure parcours, stormbaan, etc. zijn en kan er ook actief deelgenomen worden aan de kraampjespret, geleide chiro speelactiviteiten en verschillende dansworkshop verzorgd door dansstudio DiLuna.  En last but not least, kunnen de kids met volle teugen genieten van een come-back van het schuimbad! Iedereen is welkom op Domein Muisbroek, beter bekend als de Ekerse Putten (te bereiken via voetgangersbrug) vanaf 14u. tot 18u.30.
Meer informatie is terug te vinden op  www.tempohappening.be.

Night of the DJ’s & De Afrekening
Na de 1e succesvolle editie van Night of the DJ’s vorig jaar, krijgt dit spetterende feestje ook op de 19de editie van Tempo Happening opnieuw de kans om te knallen. Een hele reeks top DJ’s, zoals DJ Rebel, DJ Mystique en Paul Chambers, maar ook de winnaar van onze 1e DJ-contest, DJ Myno zijn van de partij. En uiteraard mag DJ Gert, ons talent van eigen huis, niet op de affiche ontbreken!
Daags nadien mogen we al voor de 18de keer De Afrekening van Studio Brussel verwelkomen.  Deze langst lopende partytour in Vlaanderen, werd dit jaar in een vernieuwd kleedje gestoken.  Naar goede gewoonte zal je in een ultramodern decor kunnen genieten van moderne vette electro afgewisseld met de traditionele, ruige harde gitaren. Zo belooft het ook dit jaar weer een onvergetelijk feest.
We verwachten je op vrijdag 21 en zaterdag 22 september op Domein Muisbroek, beter bekend als de Ekerse Putten (te bereiken via voetgangersbrug) vanaf 21u.

Meer informatie over deze evenementen en hoe je deze ook als VIP kan meemaken, is terug te vinden op  www.tempohappening.be.

Wij mogen van Chiro Tempo 5 duotickets verloten onder onze lezers.  Stuur voor 17 september een mailtje naar redactie@publipolder.be of fax 03/568 06 85.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.