Win vrijkaarten voor: Spinnenweb met dans, muziek en visuele kunst bij KAS

KAPELLEN – Met de voorstelling “Spiderweb” overstijgt KAS de conventionele definitie van een optreden. Het kloppende hart van een reusachtige trommel, geïnspireerd door het eeuwenoude symbool van het spinnenweb, dat in vele culturen de diepe betekenis van verbondenheid en reflectie draagt, wordt door drie kunstenaars in hun verhaal geweven.

Een verhaal zonder einde, een continuüm van groei dat zich spiraalsgewijs ontvouwt, waarbij elk einde een nieuw begin inluidt: the zero point. Kunnen we onderweg in contact komen met de wijsheid van onze emoties? Deze voorstelling daagt de conventionele grenzen van kunst uit en nodigt het publiek uit om diep na te denken over de creatieve kracht die in ons allen huist.
Het herinnert ons eraan dat we allemaal scheppers zijn, of we nu bewust kunst creëren of ons leven vormgeven met onze keuzes en interacties.
Spiderweb is een unieke versmelting van visuele en auditieve impressies met artiesten: Maya Sapera: dans, Robbe Kieckens: muziek, Niko Himschoot: video-art en Shahab Azinmehr: sitar

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 12 april om 20.20 uur in ‘t Kerkske , Kapelsestraat 182 te Kapellen (ruime parking)
Tickets: 21.00 euro – voorverkoop (tot 24 u vooraf): 18.00 euro

Info en tickets kan je bekomen via www.kasattenhoven.be

© Iben Van Damme.

Wij mogen van KAS twee duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur voor 5 april 2024 naar redactie@polderke.com. De winnaars worden per mail verwittigd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *