Win vrijkaarten voor Familietheater: Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt!

©252cc

EKEREN – Heb je nog geen lievelingsdier? Struikel je wel eens over een nijlpaard? Moet je midden in de nacht plassen, maar is het koud en bevriezen je tenen? Auteur Edward van de Vendel geeft je de antwoorden in zijn dichtbundel Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt. Laat je verrassen door deze gedichten, geschikt voor jong en oud, en kom te weten wat je te doen staat (of juist niet).

Theatermakers Anke Verschueren en Jelle Marteel hebben de speelse poëzie van Van de Vendel omgezet in een intieme theatervoorstelling. Ze hopen dat de gedichten antwoorden bieden op prangende levensvragen. Wat moet je doen als je opa steeds meer vergeet? Of als je je naam niet mooi vindt?

Kleinood blaast nieuw leven in de dichtkunst met deze poëzie-performance. Op toegankelijke en inspirerende wijze laten ze jong publiek kennismaken met hedendaagse poëzie. Studio Kuurjeus zorgt voor het prachtige decor, terwijl de spelers de gedichten vol humor en muzikaliteit tot leven brengen!

Anke Verschueren is een veelzijdige kunstenaar die zich inzet voor taal op verschillende gebieden, van schrijven en spelen tot presenteren en zingen. Jelle Marteel is een getalenteerde theatermaker die zijn stempel heeft gedrukt op diverse gezelschappen en nu zijn focus legt op intieme voorstellingen voor jong publiek. Aline Goffin is een zangeres, stemactrice en theateractrice met een indrukwekkende staat van dienst in zowel nagesynchroniseerde tekenfilms als muziektheater.

De voorstelling (+8 jaar) vindt plaats op zondag 5 november in 252cc, Veltwijcklaan 252 te 2180 Ekeren. Aanvang 14 uur.

Inkom: -18 vvk: 6 euro, aan de kassa: -18 kassa: 8 euro, 10 euro

Info: www.252cc.be – www.theaterkleinood.be

Wij mogen van 252cc 5 duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 1 november 2023 naar redactie@publipolder.be De winnaars worden persoonlijk via email verwittigd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *