Win vrijkaarten voor “De Volgende Stroof” – Een eerbetoon aan Wannes Van de Velde bij KAS


​De Volgende Stroof blikt warmhartig terug op het leven van Wannes Van de Velde met uittreksels uit de biografie “Wannes, Hier is hem terug” door Dree Peremans en met muzikale herinneringen van zanger Marc Hauman en accordeonist Bernard Van Lent.
“We hebben behoorlijk moeten selecteren om al de nummers binnen de geplande concerttijd in te passen,” legt Dree Peremans uit. “We hadden de show makkelijk een uur langer kunnen laten duren.”
“Het wordt een combinatie van gesproken woord en muziek,” gaat Dree verder. Het zijn hoofdzakelijk nummers uit het repertoire van Wannes, traditionals, maar ook eigen nummers, en een aantal nummers die ik zelf over Wannes geschreven heb. Marc heeft trouwens ook een nummer over Wannes geschreven, hoe ze in mekaars leven geslopen zijn.”
Het concert vindt plaats in het kader van “Vlaanderen Feest” op zaterdag 01 juli 2017 om 20.20 u (deuren 19.45 u) bij KAS: Kapel van de Heuvels, Waterstraat 30, Kapellen
Tickets: 17.00 € – Voorverkoop: 14.00 € (eindigt één uur voor aanvang concert) – Info: www.kasattenhoven.be – info@kasattenhoven.be – + 32 0495 28 10 08 – + 32 03 568 79 27
Wij mogen van KAS 2 x 2 vrijkaarten wegschenken. Stuur voor 26 juni naar redactie@publipolder.be
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *