Win vrijkaarten voor de filmvoorstelling Asterix & Obelix in het Middenrijk

©Vrijetijdscentrum De Schelde

ZANDVLIET – Het vrijetijdscentrum verandert voor 1 dag in een gezellige buurtcinema met een filmvoorstelling voor alle leeftijden én popcorn voor iedereen. Geniet in onze filmzaal met comfortabele stoelen en zeteltjes van de topfilm Asterix & Obelix in het Middenrijk (2023). Je drankje en popcorn neem je gewoon mee in de zaal.


Asterix & Obelix in het Middenrijk (2023)
In 50 voor Christus wordt de keizerin van China na een staatsgreep gevangen gehouden. Haar dochter, prinses Sass-Yi, weet te ontsnappen en trekt naar Gallië waar ze Asterix en Obelix om hulp vraagt. Tijdens een spannend avontuur proberen ze de keizerin te bevrijden.

De filmvoorstelling gaat door op zaterdag 21 oktober om 16 uur in de concertzaal De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet

prijzen: vvk: 5 euro, kassa: 7 euro, kansentarief: 2 euro.
De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (beter te begrijpen vanaf 10 jaar). Speelduur: 111 minuten – Regie: Guillaume Canet. Je krijgt gratis popcorn bij de film. 
Tijdens de film is een pauze van 15 minuten voorzien. 

Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 5 duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur voor 17 oktober een mailtje naar redactie@publipolder.be De winnaars worden via mail verwittigd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *