Win vrijkaarten voor Comedycafé in Berendrecht

web-16.-DavidGall(c)PieterVerhaeghe
Op vrijdag 9 september vindt het Comedycafe in de tent aan Bomenbank, Antwerpsebaan 110 in Berendrecht plaats. Bekende namen zoals Jan Jaap van der Wal, Gunter Lamoot, David Galle en Katinka Polderman brengen er stand-up comedy.
De voorbije jaren werd de Nederlandse komiek Jan Jaap van der Wal bekend in Vlaanderen met televisieprogramma’s zoals Advocaat van de Duivel, Achter de rug en een vaste rubriek in Café Corsari.  Daarnaast vergezelde hij Siska Schoeters wekelijks op Studio Brussel. Momenteel toert de sympathieke Nederlander door Vlaanderen met zijn show ‘De Nieuwe Belg’.
Naast Jan Jaap van der Wal treden ook andere comedy-grootheden op tijdens het Comedycafé. Gunter Lamoot had een rubriek in Man Bijt Hond en De Laatste Show. In zijn zaalshow ‘Flinke Jongen’ brengt hij een verrassend overzicht van 15 jaar live stand-up. David Galle won in 2009 de Comedy Casino Cup op Canvas. Hij is bekend van de televisieprogramma’s Achter de Rug, De Kazakkendraaiers of als ‘Roste Thierry’ uit de reeks Bevergem. De Nederlandse Katinka Polderman won in 2005 het Leids Cabaretfestival. Met haar show ‘Polderman tiert welig’, waarin ze ook zingt, toert ze door Nederland en Vlaanderen.
Koen Dewulf, in 2007 finalist in Humo’s Comedy Cup, presenteert de avond.
Aanvang:  om 20.30 uur – kaarten:  voorverkoop 14 euro, kassa 16 euro
info en tickets: http://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/event/30284/evenement
Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 2 duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor woensdag 7 september naar redactie@publipolder.be
(foto: Pieter Verhaeghe)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder