Win vrijkaarten voor Boma on the Rocks in De Schelde


Iedereen kent Marijn Devalck als de klassevolle zanger en muzikant van producties als ‘Art Bécaud’, ‘Les Compagnons de la Chanson’ en het prestigieuze ‘Dean Martin Tribute’.
Maar vandaag kruipt hij in de huid van zijn alter ego: BOMA on the Rocks. De sponsor van FC De Kampioenen kan niet alleen worsten draaien en vrouwen versieren, maar is evengoed een begenadigd zanger die weet wat ambiance maken is. Zo zag u Boma nog nooit, mijn gedacht.
Boma’s repertoire bevat wel zestig nummers, uit alle perioden, voor alle leeftijden, hij zingt alle genres en in vele talen – ook intrumen’taal’. Rock-’n-roll, Vlaamse volksliederen en meezingers…
Geflankeerd door vier muzikanten zorgt deze topentertainer twee uur lang voor de grootste ambiance op dit meezingfestijn.
Het optreden gaat door op vrijdag 21 april om 15.00 uur in de Concertzaal De Schelde,  De Keyserhoeve 66 te Zandvliet.
Vvk: 8 euro – Kassa: 10 euro – Tarief VT-statuut: 2 euro – Tel. 03 298 27 30 – www.vrijetijdscentrumdeschelde.be
Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 2 x 2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 14 april naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder