Win tickets voor filmvoorstellingen Rewind en Barbie

ZANDVLIET – Het vrijetijdscentrum De Schelde verandert op zaterdag 3 februari in een gezellige buurtcinema met filmvoorstellingen voor alle leeftijden én popcorn voor iedereen. Geniet in de filmzaal met comfortabele stoelen en zeteltjes van recente topfilms. Je drankje en popcorn neem je gewoon mee in de zaal.

Rewind (2022) – 13 uur
YouTube-sterren Céline & Michiel (Cemi) willen de lancering van hun 500e video vieren met een muziekclip met een mix van niemand minder dan Pat en Loredana (2 Fabiola). Maar bij de opnames gaat het helemaal mis. Door een technische fout in een VR-bril wordt Celine naar het verleden gekatapulteerd en komt ze terecht op een school in het jaar 1996. Terug naar het heden geraken is makkelijker gezegd dan gedaan…

Barbie (2023) – 16 uur
In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt of als je een Ken bent. Stereotype Barbie beleeft elke keer opnieuw de perfecte dag, totdat er op een ochtend imperfecties bij haar lijken op te treden. Vastbesloten om haar plek in de wereld te vinden, begint ze een avontuurlijke reis door de echte wereld.

Vrijetijdscentrum De Schelde geeft 5 duotickets weg voor Rewind én Barbie tijdens Cinema De Schelde op zaterdag 3 februari.
Wie een duoticket wil winnen, stuurt een mailtje naar vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be

©Vrijetijdscentrum De Schelde

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder