Win kaarten voor het kerst- en nieuwjaarscircus van Circus Barones


Menig Antwerpenaar zal zich ongetwijfeld het succesvolle Kerst- en Nieuwjaarscircus herinneren, dat naar jaarlijkse traditie decennialang plaats vond op de gedempte Zuiderdokken. Na enkele ‘circus-luwe’ jaren tijdens deze feestelijke periode komt hierin echter terug verandering! Het succesvolle circus Barones dat reeds 14 jaar in Vlaanderen rondreist en elk jaar in oktober zijn tenten opsloeg op de Konijnenweide neemt terug het initiatief in handen en zal dit jaar te Antwerpen opgesteld worden op de parking tegenover PIDPA, Desguinlei – Singel Antwerpen-Zuid en dit van 22 december t/m 7 januari.
Het Circus Barones met Oostenrijkse roots is al enkele decennia een vast waarde in Vlaanderen en Nederland. Ze brengen een klassiek programma met een gezonde mix van acrobatische – en dierennummers doorspekt met clowneske toestanden. Door de gestage groei beschikt het Circus Barones vandaag over de modernste infrastructuur. Met enige trots en rede mogen ze zich dan ook Vlaanderens mooiste circus noemen. Het circus brengt een wervelende circusshow in kerstsfeer met internationale circusacts. Directeur Richard Korittnig weet als geen andere een modern spektakel te brengen zonder aan de traditionele waarden van het circus te raken, waar acrobatie, clownerieën, en dierendressuur hun plaats vinden. Dit twee uur durend circusprogramma zal ongetwijfeld jong en oud fascineren.
“We komen al meerdere jaren in het najaar naar Antwerpen” weet circusdirecteur Richard Korittnig te vertellen. “De eerste jaren moesten de mensen ons programma nog leren kennen. Door ons programma steeds te verbeteren zijn wij er best fier op dat de laatste jaren, zeker tijdens het weekend, de voorstellingen steevast uitverkocht waren. Het beste bewijs dat wij een voorstelling brengen voor gans het gezin”.
Met dit éérste kerst – en nieuwjaarcircus in jaren hopen wij een traditie terug nieuw leven in te blazen. Onze tenten gaan kerst uitstralen door de mooie decoratie. Het wordt een programma van ruim 2 uur met internationale artiesten, behoorlijk wat leuke dierennummers en vooral het clownsduo “Ronny & Patatje”.
De bijna uitverkochte première is op vrijdag 22 december om 19.00 uur. Vanaf 23 december tot en met 7 januari zijn er dagelijks voorstellingen om 14.00 uur en 17.30 uur. (Geen voorstellingen op 24,25,31 december en 1 januari). Kaarten zijn te koop ter plaatse en online. Om iedereen de kans te geven om van dit spektakel te genieten zijn er speciale prijzen voor kinderen. Zij kunnen voor slecht € 5 genieten van dit spektakel (zowel tribune als loge). Hiervoor moet je enkel de korting bon meebrengen die je op de site kan downloaden.
Info & Tickets: www.circusbarones.com (button “kerstcircus”)
Onze lezers van  de Polder kunnen 30 gratis duo tickets (1 duo ticket heeft een waarde van 40€) winnen.  Die zijn enkel geldig op donderdag 28 december om 17u30.
Deelnemers aan de wedstrijd moeten rechtstreeks mailen naar circusbarones.secretariaat1@gmail.com  met naam en volledig woonadres, en zeker de naam van De Polder vermelden!
De lijst ligt dan klaar aan de kassa met de gratis duo tickets. Er kan maar 1 duo ticket per persoon weggeven worden op het zelfde woonadres!
De winnaars moeten zich zeker persoonlijk aanmelden op vertoon van paspoort en email op naam die ze ontvangen van circus Barones
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *