20ste editie van Tempo Happening te Ekeren

Tempo-kaarten
Chiro Tempo Ekeren viert 20ste editie van Tempo Happening.
Wat begon als een viering rond 50 jaar chiro Tempo Ekeren, is inmiddels uitgegroeid tot een 2 weekends lang durend evenement aan de Ekerse Putten.  Ter ere van de 20ste editie wordt het programma nog verder uitgebreid met een nieuw event: de SchuimparT’n voor 12-16 jarigen op vrijdag 14/09/2013.  Op deze alcoholvrije party kan de Ekerse tienerjeugd voor het eerst een stapje in de wereld zetten.  Ma en pa, die misschien nog niet helemaal klaar zijn om zoon of dochter los te laten, zijn welkom in onze aparte lounge!
Op zondag 15/09 is het al voor de 10de keer de beurt aan de allerkleinsten om op onze Kids Happening een namiddag vol spelplezier mee te maken en kennis te maken met onze chiro Tempo!
En uiteraard wordt er aan de Ekerse Putten ook door de +16-ers gefuifd, dit op vrijdag 20/09 met The Night en op zaterdag 21/09 met de Afrekening van StuBru.  Ter ere van onze 20ste editie, genieten al degenen die 20 jaar worden in september 2013 gratis toegang.
Leden van jeugdbewegingen die in volledig uniform komen, krijgen toegang aan halve prijs!
info www.tempohappening.be.
SchuimparT’n
Ben je tussen 12 en 16?  Dan heb je waarschijnlijk geen zin om naar de Kids Happening te komen en vind je het heel jammer dat je nog niet kan komen feesten op The Night of de Afrekening (StuBru) tijdens ons fuifweekend.
Omdat Tempo Happening een evenement wil zijn dat er is voor alle jongeren, besloten we dan ook naar aanleiding van onze 20ste editie een extra evenement in te lassen.  Voor het eerst dit jaar starten we de Tempo Happening op zaterdag 14/09 met een fuif voor +12-jongeren.  Om de, voor sommigen misschien eerste, fuif onvergetelijk te maken, halen we ons schuimkanon vanonder het stof en doopten we dit evenement: SchuimparT’n!
En uiteraard zullen lokale DJ’s (van eigen huis) de beste hits bovenhalen om van deze party een knaller te maken!
Ouders die graag zoon of dochter veilig brengen en halen, kunnen in onze lounge terecht om gezellig te keuvelen bij het nuttigen van een hapje / drankje.
Voor de feestbeesten zijn enkel non-alcoholische dranken verkrijgbaar!
SchuimparT’n – Zaterdag 14/09/13 – Domein Muisbroek, beter bekend als de Ekerse Putten (te bereiken via voetgangersbrug Vierkerkenstraat) – Deuren: 19u. – 00u. – Inkom: 3€ (party zone) – Toegang voor volwassenen (lounge): gratis
Hapjes en drank zijn verkrijgbaar tegen democratische prijzen.
Kids Happening
Ook de Kids Happening viert feest met reeds de 10de editie van dit evenement.  Deze aangename en attractieve familienamiddag biedt voor elk wat wils. Onze kleinste gasten van 2 tot 6 jaar kunnen op ontdekking in de peuterhoek en voor de 7 tot 12 jarigen voorzien we een veelheid aan attracties, zoals een speleobox, draaimolen, stormbaan, gekke fietsen, geleide spelactiviteiten door de chiroleiding, kraampjespret, verschillende dansworkshops en een schuimbad!
Pa, ma en aanverwanten kunnen dit gebeuren aanschouwen vanuit onze tent of vanop het gezellige terras. Frietjes, pannenkoeken en drank zijn t.e.m. 18u.30 verkrijgbaar tegen democratische prijzen.
Kids Happening – Zondag 15/09/13 – Domein Muisbroek, beter bekend als de Ekerse Putten (te bereiken via voetgangersbrug Vierkerkenstraat) – Deuren: 14u. – 18u.30 – Inkom: 2€ per kind (incl. een gratis pannenkoek) Kinderen dienen onder begeleiding te zijn van een volwassene
Toegang voor volwassenen: gratis – Attracties: gratis.Frietjes, pannenkoeken en drank zijn verkrijgbaar tegen democratische prijzen.
The Night
Wat we vorig jaar nog Night of the DJ’s noemden, heet nu kortweg the Night.  Opnieuw wordt de sfeer verzekerd door een mengeling van opkomend talent in de DJ-wereld en gevestigde waarden.  Headliner dit jaar is Robert Abigail, bekend van enkele hitsingles, zoals Cuba, Mojito Song, …  We verwelkomen opnieuw het talent uit de Kempen, DJ Myno en voor het eerst het DJ-duo Lumberjack uit Schoten.  Uiteraard mag ook DJ Gert, ons talent van eigen huis, niet op de affiche ontbreken!
Deze spetterende line-up wordt omkaderd door een spectaculaire lichtshow en een dynamisch decor.  En op het sfeervolle binnenplein en aan de gezellige cocktailbar, kan je altijd even op adem komen en genieten van een frisse mojito of cava. 
Je kan dit evenement ook meemaken als VIP. In de VIP lounge, geniet je van een uitgebreid assortiment dranken en hapjes en je kan van de sfeer genieten vanop het aansluitend VIP dance podium! Tickets zijn verkrijgbaar in onze voorverkooppunten!
The Night – Vrijdag 20/09/13 – Domein Muisbroek, beter bekend als de Ekerse Putten (te bereiken via voetgangersbrug Vierkerkenstraat) Deuren: 21u. – Inkom: 8€ (kaarten in VVK te krijgen aan 6€ voor één avond, 10€ voor een combiticket)
Frietjes, hamburgers en drank zijn verkrijgbaar tegen democratische prijzen.
Afrekening
Al voor de 19de keer mogen wij De Afrekening van Studio Brussel op onze Tempo Happening verwelkomen. Deze langst lopende partytour in Vlaanderen, blijft een succesformule. 
Dit jaar werd de Afrekening nog eens in een nieuw kleedje gestoken. Bij ons in Ekeren, kan je in dit ultramodern decor komen genieten van moderne vette electro afgewisseld met de traditionele, ruige harde gitaren. Zo belooft het ook dit jaar weer een onvergetelijk feest. 
Op het sfeervolle binnenplein en aan de gezellige cocktailbar, kan je altijd even op adem komen en genieten van een frisse mojito of cava. 
Je kan dit evenement ook meemaken als VIP. In de VIP lounge, geniet je van een uitgebreid assortiment dranken en hapjes en je kan van de sfeer genieten vanop het aansluitend VIP dance podium! Tickets zijn verkrijgbaar in onze voorverkooppunten!
De Afrekening – Zaterdag 21/09/13 – Domein Muisbroek, beter bekend als de Ekerse Putten (te bereiken via voetgangersbrug Vierkerkenstraat) – Deuren: 21u. – Inkom: 8€ (kaarten in VVK te krijgen aan 6€ voor één avond, 10€ voor een combiticket)
Frietjes, hamburgers en drank zijn verkrijgbaar tegen democratische prijzen.
Alle bezoekers die 20 jaar worden in september 2013 krijgen gratis toegang!
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *