Willy Vandersteendag op 21 mei

KALMTHOUT – Op zondag 21 mei 2023 wordt in Kalmthout de Willy Vandersteendag georganiseerd.

Het Suske en Wiske Museum in de Beauvoislaan te Kalmthout, is deze dag geopend. In de voormalig villa van Willy Vandersteen vind je een interactief museum waar jong en oud kunnen ontdekken wat je nodig hebt voor een goed stripverhaal. Tijdens de Striptoer neemt Vandersteen de bezoekers mee door negen kamers en geeft tips en uitleg. Aan het einde heeft iedereen een onvergetelijk avontuur beleefd én een eigen stripverhaal gecreëerd! Naast de interactieve Striptoer kun je er ook de voormalige Studio Vandersteen bekijken.
Een bezoek aan het museum kan eenvoudig worden gereserveerd via de website: www.suskeenwiskemuseum.be.”

Stripveiling en signeersessies

In de Balkenzaal van het Arboretum wordt er om 12:30 uur een stripveiling georganiseerd. Van 14:00-16:00 uur vinden er signeersessies plaats met onder andere Jeff Broeckx, Ron Van Riet, Patrick van Oppen, Eric De Rop, Bart Swaan en Mark Verbraeken.
In het Stripcafé kan je genieten van heerlijke streekbieren

Speurtocht
In het Arboretum groeit de Lambikelaer. Ga in de tuin op zoek naar de Lambikelaer en ontvang het bijhorende A5-boekje ven deze Lambikelaer.
Arboretum Kalmthout, Heuvel 8, 2920 Kalmthout – van 10.00 tot 17.00 uur
Prijs: Balkenzaal: Gratis. Arboretum: 6 euro

het programmaboekje kan gedownload worden via https://www.stripspeciaalzaak.be/sites/default/files/inline-files/Willy-Vandersteen-dag.pdf

©gemeente Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *