Wielerfeest in Heide met de Acht van Heide en retrokoers

De Acht van Heide en Retrokoers 2022 zullen plaatsvinden op 5 augustus as! Vanaf 17 uur ben je welkom in de omgeving van de kerk van Heide.

Voor de zevende keer op rij organiseert wielerclub WIEKA een retro-koers. Vroeg op de avond moet dit alvast wat leven in de brouwerij brengen en de bezoekers laten terugdenken aan de jaren ’60-’70 of vroeger. Aanvang: 17.45 uur. Er wordt een omloop van 1,2 km uitgestippeld (Max-Temmermanlaan/ Heidestatieplein/ Canadezenlaan/Minnedreef/ Max Temmermanlaan) welke 25 maal wordt gereden. Deze wedstrijd moet een sportief en ludiek evenement worden.

Gentlemenkoers
Om 19.15 uur start de gentlemenkoers voor jong en oud. Deelnemen is belangrijker dan winnen! Start in de Max Temmermanlaan (ter hoogte van de Kerk)/ Heidestatieplein/ Bevrijdingslei/ De Pretlaan/Douglaslaan/Doornenlaan/Canadezenlaan/Minnedreef/Max Temmermanlaan (aankomst ter hoogte van de Kerk). Afstand 75 kilometer over 20 ronden (3,750 km per ronde). De wedstrijd wordt gereden op een volledig afgesloten omloop.

Retromarktje
Bij niet regenweer kan tussen 17u en 22u terecht op een retro-marktje ingericht op de locatie Heide-Kalmthout, Heidestatieplein. Organisator is WIEKA VZW in samenwerking met Mieke Smeulders

Info: https://www.wieka.be/achtvanheide

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.