Werken Kastanjedreef vanaf maandag 1 augustus


KALMTHOUT – Vanaf maandag 1 augustus vinden er werken plaats in de Kastanjedreef. Er zullen een heel aantal nutsleidingen worden verplaatst. Na die werken legt de aannemer eveneens een nieuwe riolering aan. Aangezien het een populaire fietsroute aan de Kalmthoutse heide betreft, wordt er een omleiding voor het fietsverkeer voorzien.


Het einde van de werken wordt voorzien tegen 31 oktober. De straat wordt gedurende de hele periode afgesloten voor het verkeer vanaf de Korte Heuvelstraat tot en met de Nieuwdreef. Het fietsverkeer volgt in beide richtingen een omleiding via Heuvel, Lindendreef en Den Dijk. Voor het autoverkeer wordt geen omleiding voorzien.
De werken kaderen binnen de rioleringswerken aan onder meer de Duinzichtlei en Nieuwe Dreef. Die werf schuift nu dus op naar de Kastanjedreef. Algemene info over die werken vind je via www.kalmthout.be/kastanjedreef.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder