Wie zet koning Robert schaakmat?

De lokale bibliotheek in Kapellen haalt dinsdag 3 januari al haar gezelschapsspelletjes uit de kast tussen 14u en 17u. Dat biedt een waaier aan mogelijkheden, want er zijn spelletjes waarbij je moet nadenken, handig moet zijn, of net veel geluk nodig hebt. Er zijn bordspellen en kaartspellen, spelletjes voor groot en klein en ook grote XL-spellen.
Als special guest treedt Robert Schuermans op. Hij is de kersverse Belgisch kampioen schaken (65+) en ook trouw bezoeker van de bib. Hij komt met plezier de kneepjes van het vak aanleren aan de nieuwe schaakgeneratie. Kinderen tussen 8 en 14 jaar kunnen het nadien tegen elkaar opnemen onder het toeziend oog van schaakkoning Robert.
De spelletjesnamiddag in de hoofdbib aan het Dorpsplein staat open voor alle leeftijden. Vooraf inschrijven is alleen nodig als je komen schaken met Robert. Inschrijven via bibliotheek@kapellen.be , 03.660.66.90 of aan de balie van de bib. (evdw)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder