Wie wordt Kalmthouts kampioen wielrennen, stratenloop en duatlon?


Op zondag 3 juni 2018 strijden de wielerliefhebbers van Kalmthout voor de zesde keer om de titel van Kalmthouts kampioen. Nieuw is dat er voor het eerst ook een loopwedstrijd zal zijn. Wie aan beide wedstrijden deelneemt, maakt kans op de titel van Kalmthouts duatlonkampioen.  Ben je minstens 16 jaar en woon je Kalmthout, dan kan je deelnemen. De dames vormen een aparte categorie, zonder leeftijdssegmenten. Voor de heren zijn er vier leeftijdscategorieën: 16 tot 35,  35 tot 45,  45 tot 55 en  55+
Om 11 uur begint de stratenloop. Daarin gaan alle categorieën samen van start. Ze lopen drie rondes van 2,2 km. De uitslag wordt natuurlijk uitgesplitst per categorie. Na de middag is er dan het wielerkampioenschap. Om 14 uur starten de dames en de categorieën 45-55 en 55+. Rond 17 uur is er de huldiging van de kampioenen.
Meer informatie over de omloop, de voorwaarden om deel te nemen en het verloop van de dag vind je op www.kalmthout.be/kampioenschap. Schrijf je zeker in! Want ook al is het een wedstrijd, je krijgt toch vooral eens de kans om op een afgebakend parcours door de gemeente te fietsen of te lopen. 3 juni wordt dus e en sportieve maar vooral ook een gezellige dag! Tot dan.
Info: www.kalmthout.be/kampioenschap, sport@kalmthout.be, 03 666 95 02

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.