Laureaten wedstrijd Talent van de Polder gelauwerd

De laureaten van de eerste editie van Talent van de Polder

Frank Vaneynde bij het schilderij “Goed vs Kwaad”

Op zondag 6 mei werden de laureaten van de amateurexpositie/wedstrijd van “Talent van de Polder”, die doorging in De Raedzael  te Berendrecht gelauwerd. Het werd een bijzondere expositie met een boeiende diversiteit aan werken, stijlen en technieken. Een 150-tal bezoekers waren het er unaniem over eens dat het een mooi initiatief was en dat er heel wat talent op eigen bodem te vinden was, dat bovendien tentoongesteld in een bijzonder mooi kader volop tot zijn recht kwam.
De jury bestaande uit Eric De Vree, Sally Thys en John Paepe kozen uit de 37 ingezonden werken van 20 amateurkunstenaars, 3 laureaten op basis van kleur, compositie en techniek.
In deze eerste editie viel de eer van “Talent van de Polder” te beurt aan Frank Vaneynde met zijn foto “Goed vs Kwaad”, Ingrid Piens met haar beeldhouwwerk in Spaanse albast “Ruwe Bolster, Blanke Pit” en Lies de Bois met een met BIC getekende pointilistische tekening “Oude man”.
Het was voor alle deelnemers een toffe ervaring en gelegenheid om met hun werk naar buiten te komen.
De Raedzael nodigt hen graag uit om deel te nemen aan de 2e editie die volgend jaar opnieuw georganiseerd zal worden in de week van de amateurkunsten.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *