Wie volgt zaterdag 7 mei Mireille op bij de Vrouwengans in Berendrecht

mireille vrouwengans
Op zaterdag 7 mei 2016 zullen de dames van de Vrije Gans strijden om de titel van koningin. Alvorens het spel om 14 uur begint op het Solft in Berendrecht, wordt Mireille Rosseneu (koningin 2015 uitgehaald). Daarna vertrekt de stoet met de vrouwelijke ruiters op Brabantse paarden, voetvolk, muziekwagen en ‘doktoorskoets’ voor een ronde door het dorp. Een 28-tal amazones neemt deel aan het spel. Naar gewoonte rijdt de vrouwengans elk jaar voor een goed doel. Dit jaar kozen ze voor Kind en Nier vzw.  Iedereen is van harte welkom vanaf 14 uur op het Solftplaats te Berendrecht. De nieuwe koningin wordt achteraf gevierd in het Ganzenhof te Berendrecht.
Omleiding verkeer
Tijdens het gansrijden is er geen verkeer mogelijk langs de Solftplaats in Berendrecht. Hierdoor volgen de bussen van De Lijn de hele dag volgende omleiding: Richting Zandvliet: normale reisweg tot Monnikenhofstraat – links Kruisbos – rechts Dominicanenstraat – links Franciscanenstraat – rechts Cecilianenstraat – links Antwerpsebaan – rechts Schouwvegerstraat – rechts Dorpstraat en verder de normale reisweg.
Richting Antwerpen: normale reisweg tot Dorpstraat – rechtdoor Dorpstraat – links Schouwvegerstraat – links Antwerpsebaan – rechts Cecilianenstraat – links Franciscanenstraat – rechts Dominicanenstraat – links Kruisbos – rechts Monnikenhofstraat en verder de normale reisweg.
De haltes Kleine Bredestraat en Solftplaats zullen niet bediend worden. Er worden vervanghaltes geplaatst ter hoogte van volgende kruispunten: Monnikenhofstraat/Kruisbos,  Cecilianenstraat/Antwerpsebaan, Dorpstraat/Solftplaats

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *