Wie vindt het gehoorapparaat van 2,5-jarige kleuter Elise?

 De 2,5-jarige Elise is door een virale aandoening doof aan haar linkeroor. Dankzij een duur implantaat is de kleuter toch in staat om te horen met haar twee oortjes. Maar dat kan nu niet meer. Vorige zondag was Elise met haar ouders in het park van Brasschaat. Daar verloor ze het buitenste deel van het implantaat. De binnenkant is ingeplant in het slakkenhuis. Een urenlange zoektocht naar het vermiste deel leverde niets op. De ouders van Elise hopen dat iemand dat deeltje van het implantaat heeft gevonden en dat het zo terugkomt bij de kleuter, zodat die opnieuw alles kan horen.
Mama Ellen Van Drom : “Aan de hand van de vele foto’s die we zondag namen, weten we zeker dat Elise haar implantaat nog had op het moment dat we de geitjes bezochten. Een tijdje later waren we aan de vijvers en de fonteinen. Op foto’s die daar zijn genomen, is het implantaat niet meer te zien. Dat zit vast met een magneetje en ook met een draadje en klemmetje aan haar kleren. Zonder implantaat is het voor Elise erg moeilijk om mee te kunnen in de kleuterklas. Zij heeft het nu erg moeilijk om vast te stellen waar geluid vandaan komt. Elise is pas zeker wanneer ze oogcontact heeft met een geluidsbron.”
Tot nu is het implantaat nog steeds niet teruggevonden. “We blijven hopen natuurlijk. Maar de kans wordt klein dat we dat stukje implantaat terugvinden. Mensen die dat niet kennen, weten waarschijnlijk niet eens dat het om een implantaat gaat. Maar we blijven hopen”, aldus nog de Ellen Van Drom, de mama van Elise. De vinder neemt best contact op met ellen.vandrom@gmail.com of via 0471.68.78.37
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *