Werken aan verkeersdrempels in Antwerpsebaan in Zandvliet

Vanaf dinsdag 13 december tot en met vrijdag 23 december herstelt district Berendrecht-Zandvliet-Lillo vier verkeersdrempels aan de Antwerpsebaan in Zandvliet. De drempels worden volledig uitgebroken en er wordt nieuwe beton gestort die moet uitharden. Aannemer Verbruggen voert de werken uit.
Vanaf dinsdag 13 december zal er gestart worden met de werken aan de verkeersdrempels ter hoogte van  Antwerpsebaan met huisnummers 377 en 378. Vanaf donderdag 15 december wordt er gestart met de werken aan de verkeersdrempel ter hoogte van het kruispunt Antwerpsebaan/Heidestraat. Deze werken zullen duren tot en met vrijdag 23 december 2016.
 De Antwerpsebaan zal vanaf Noordland tot de Putsebaan afgesloten worden voor doorgaand verkeer en er zal een omleiding voorzien worden.
Op vrijdag 16 december zal de verkeersdrempel ter hoogte van het kruispunt Antwerpsebaan/Zandvlietse Dorpstraat langs één zijde verlengd worden. Het kruispunt blijft open voor verkeer.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder