Werken aan de Kalmthoutsesteenweg uitgesteld

KAPELLEN – door de aanhoudende vrieskou starten de werken aan de Kalmthoutsesteenweg, onder voorbehoud, pas op 10 januari.

De werken verlopen in drie fases. 

Fase 1: van 10 t/m 18 januari: Tijdens deze fase wordt er gewerkt aan de Kalmthoutsesteenweg tussen de Kapelsestraat en de Korte Dennenburgdreef.

Verkeershinder: Er is enkelrichting richting Kalmthout tussen de Kapelsestraat en de Korte Dennenburgdreef. – Doorgaand verkeer vanuit Kalmthout kan omrijden via de N111. – Plaatselijk omrijden kan via de Weerstandersdreef en de Korte Dennenburgdreef. – Er is enkelrichting in de Weerstandersdreef tussen de Kapelsestraat en Magnolialaan, in de richting van de Magnolialaan. – Plaatselijk omrijden kan via de Magnolialaan en de Jozef Mulslaan.

Fase 2 en 3: van 19 t/m 27 januari: Tijdens deze 2 fases wordt er gewerkt aan de Kalmthoutsesteenweg tussen de Korte Dennenburgdreef en de Weerstandersdreef.

Verkeershinder: Er is beurtelings verkeer op de Kalmthoutsesteenweg mogelijk door tijdelijke verkeerslichten. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder