“Was het nu 80, 90 of 2000?” in Zandvliet

Chiro de Kievitjes uit Zandvliet laat de mensen weer feesten.
Na een succesvolle samenwerking met Scouts en Rode  Valken  met de Oud Oep Nief   fuif, organiseert de lokale chirogroep weer een eigen feestje. In 2010  organiseerde de groep nog een MNM Big Party om de bouw van hun lokalen te bekostigen.
Deze bouw is gestart in 2008 met een nieuw stuk dat is aangebouwd aan de huidige lokalen. In 2010  is er gestart met de afbraak en heropbouw van een ander  stuk van de gebouwen.
De fuif toen op 10 april 2010 was zeer geslaagd en meer dan 1300  feestvierders hadden een vlekkeloze nacht vol feestplezier. Dit jaar is er gekozen om samen te werken met een andere radio zender van VRT, nl Studio Brussel.
Samen met hen wordt er een “Was Het Nu 80, 90 of 2000?” fuif gegeven.
Op deze avond mag je je verwachten aan de beste hits uit deze 3 decennia aan elkaar gemixt door een Studio Brussel dj en op temperatuur gebracht door een studio Brussel presenator als MC.
Dit feestconcept heeft al heel Vlaanderen afgereisd sinds 1996 en houdt eindelijk een keer halt in het noorden van Antwerpen, nl Zandvliet!
Chiro de Kievitjes is nu volop bezig met de voorbereidingen te treffen voor de fuif, waar er toch 1500 feestvierders worden  verwacht. Wees daarom ook snel erbij om je kaarten in voorverkoop te halen, want vol is vol!
Informatie: Was Het Nu 80, 90 of 2000? Op zaterdag 7 mei 2011, deuren om 21h, Evenementenhal ’t Noorden, Zandvliet, Antwerpen.
Vvk: 8€, kassa: 10€ – Info: www.chirodekievitjes.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *