Cursus Natuur-in-zicht

Ben je op zoek naar echte natuurbeleving en wil je groene basiskennis opdoen, en bovendien vernemen hoe je in je eigen gemeente en buurt kunt bijdragen aan meer natuur en een beter milieu?
Dan is deze cursus iets voor jou. De cursus Natuur-in-zicht vertrekt van de natuur in je eigen streek. Daar is zeker meer te beleven dan je kon vermoeden!
Bij de cursus hoort een fraai handboek dat je toelaat om wat in de les of op excursie is behandeld, nog eens rustig na te lezen. De lessen en excursies worden verzorgd en begeleid door enthousiaste en deskundige lokale vrijwilligers.
De cursus loopt van 6 april tot 22 mei 2011 – hij bestaat uit 5 lessen en 5 excursies. De lessen zijn op woensdagavond, de excursies op zondagvoormiddag. Cursusplaats: Parochiecentrum Drieheem, Rerum Novarumlei 47, Brasschaat.
Deze cursus loopt in samenwerking met de Vereniging voor Milieueducatie Provincie Antwerpen, afdeling Brasschaat.
Het cursusgeld bedraagt € 60,00 (handboek inbegrepen). Voor één van de excursies moet apart inkomgeld betaald worden.
Hoe inschrijven en betalen?
Meld je aan door rechtstreeks in te schrijven via de website www.c-v-n.be of neem contact op met het landelijk secretariaat, Appelmansstraat 12, bus 6, 2018 Antwerpen. Tel.: 032260291, bea.verreet@c-v-n.be
Schrijf het cursusgeld over op rek. nr. 404-3076041-29 t.n.v. CVN, met vermelding van jouw naam en ‘cursus natuur-in-zicht Brasschaat’.
De cursusbegeleiders voor Brasschaat zijn Simonne Michielsen, tel. 036533862 en Paul Eelen, tel. 0475437001

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *